Три людини загинули 13 листопада в результаті ДТП у Харківській області. Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, о 0.50 у сел.Кінне (Лозівський р-н), на греблі місцевого ставка, 20-річний водій мотоцикла "МТ-10" не впорався з керуванням, мотоцикл врізався в опору газової труби. Водій помер по дорозі до лікарні в автомобілі швидкої допомоги.

На дорозі Харків - Липці автомобіль "ГАЗ" (водій - 40-річний чоловік) збив велосипед (27-річний мешканнець с. Черкаські Тишки (Харківський р-н), водій якого помер на місці події. Водій "ГАЗ" намагався сховатися, але був затриманий.

Близько 19.00 на дорозі Харків - Липці, у сел.Борщеве (Харківський р-н), "ВАЗ-2101" (54-річний чоловік) врізався в дерево. Водій помер на місці події.

Крім того, увечері 14 листопада в результаті ДТП на трасі Харків-Суми, у с. Подвірки (Дергачівський р-н) загинув пішохід. Як повідомили "SQ" у Головному управлінні ДАІ в Харківській області, о 18.25 автомобіль "Daewoo" (водій - чоловік 1984 р.н.) збив чоловіка 1946 р.н., який від отриманих травм помер на місці події.