Обсяг експортних операцій, проведених через "Мегабанк", за 10 місяців цього року зріс більш ніж у два рази. Про це повідомив сайт ПАТ "Мегабанк" з посиланням на начальника управління документарних операцій та валютного контролю банку Миколу Селевка. За його словами, обсяг експорту на 1 листопада становив 1,3 млрд. грн., що на 695 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Обсяг імпортних операцій за рік зріс у три рази і становить 500 млн. грн.

Начальник управління також повідомив, що цього року кількість транзакцій, проведених через "Мегабанк", збільшилася на 64%. За словами М.Селевка, позитивна динаміка в цій сфері діяльності свідчить насамперед про вигідні і конкурентоздатні пропозиції банку в частині купівлі-продажу валюти на міжбанківському валютному ринку України, а також про зростання клієнтської бази та кредитного портфеля банку.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" (Харків) діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Банк надає всі класичні банківські послуги, якими користується 379 тис. клієнтів. Банк обслуговує близько 8,5 тис. корпоративних клієнтів. Активи банку складають 3 млрд. 390 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2 млрд. 710 млн. грн., капітал банку - 820 млн. грн., прибуток цього року - 1 млн. 651 тис. грн. Регіональна мережа банку налічує 198 підрозділів у 25 регіонах України.