В Днепропетровске прогремели четыре взрыва. Есть пострадавшиеУ Дніпропетровську сьогодні, 27 квітня, сталося чотири вибухи. Про це повідомило інформагентство "Інтерфакс-Україна". За інформацією Міністерства надзвичайних ситуацій, повідомлення про перший вибух на трамвайній зупинці на проспекті Карла Маркса надійшло об 11.50. За попередніми даними, поранено п'ятеро людей - три жінки і два чоловіки. З травмами різного ступеня тяжкості вони госпіталізовані. Вибухова хвиля вибила вікна трамвая і легкового автомобіля, який був припаркований поряд. На місці події працюють вибухотехніки МВС України, співробітники СБУ та МНС. Причина вибуху з'ясовується.

Другий вибух в урні для сміття стався о 12.20 біля кінотеатру "Родина". За попередньою інформацією, поранено семеро людей. Як повідомив журналістам у Дніпропетровську начальник центру зв'язків із громадськістю Дніпропетровського обласного управління МВС України Олексій Щербатов, другий вибух стався біля монтажного технікуму по вул.Столярова, 8. За його словами, вибухнув невідомий пристрій, який лежав у сміттєвій урні. За даними міліції, в результаті другого вибуху постраждали три студенти технікуму. Вони отримали легкі поранення. Один з них від госпіталізації відмовився, інші доправлені до лікарні.

Третій вибух пролунав неподалік від парку Глоби. Постраждала жінка, її госпіталізували з пораненням руки.

Четвертий вибух стався в тому ж районі, що і перший, - на пр. Карла Маркса, біля оперного театру, також на трамвайній зупинці. Як передав кореспондент "Інтерфакс-Україна", в результаті четвертого вибуху ніхто не постраждав. Місце події оточене співробітниками міліції.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко терміново вилетів до Дніпропетровська, щоб розібратися з ситуацією. Про це він сказав, покидаючи засідання уряду.

Прокуратура Дніпропетровської області порушила за цими фактами кримінальну справу за ч .2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

За інформацією "УНІАН", за попередніми даними, в результаті вибухів постраждали 27 осіб, 25 з них - госпіталізовані.