Новинний сайт "LB.ua" увечері 18 липня припинив роботу. При спробі зайти на сайт відвідувачі бачать тільки фотографії глави Адміністрації президента України Сергія Льовочкіна, першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського і радника президента Андрія Портнова. Нижче на сторінці - посилання на постанову прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно журналістів видання.

Нагадаємо, кримінальну справу стосовно журналістів "LB.ua", зокрема, шеф-редактора видання Соні Кошкіної, вимагав порушити народний депутат Володимир Ландік (Партія регіонів) за публікацію виданням фотографій, на яких відображена його смс-переписка в сесійній залі парламенту з приводу долі його сина Романа, який на той момент перебував під слідством за звинуваченням у побитті дівчини. Прокуратура порушила кримінальну справу за ч.2 ст.163 та ч.2 ст.182 Кримінального кодексу України (порушення таємниці листування державного діяча).

Кошкіна заявила, що звернення Ландіка щодо журналістів "Lb.ua" - тільки привід для розправи з незалежним ЗМІ. У зв'язку із загрозою кримінального переслідування Кошкіна виїхала за межі України і заявила, що, можливо, буде просити політичного притулку.