Оппозиция определилась с кандидатом в президенты на выборах 2015 годаОб'єднана опозиція ухвалила рішення про висунення єдиним кандидатом на майбутніх у 2015 р. президентських виборах кандидатури екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це повідомило інформагентство "РБК-Україна".

У відповідному документі про висунення Тимошенко кандидатом у президенти України поставили свої підписи Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, Борис Тарасюк, Микола Томенко, Анатолій Гриценко, В'ячеслав Кириленко, Микола Мартиненко, Ірина Луценко та Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, у серпні Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ України залишив без змін обвинувальний вирок Тимошенко. Згідно з вироком Печерського суду Києва від 11 жовтня 2011 р., Тимошенко відбуває ув'язнення у Качанівській жіночій виправній колонії в Харкові. Тимошенко засудили до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 р. Зараз Тимошенко перебуває на лікуванні в ЦКБ № 5 "Укрзалізниці".