У Запорізькій області зійшли з рейок чотири вагони пасажирського поїзда Київ-Севастополь. Як передав "УНІАН", в кожному вагоні знаходилося по 34 особи.

Як повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, сходження вагонів сталося сьогодні, 1 листопада, о 4.45. Поїзд вийшов зі станції "Запоріжжя-1" і приблизно в одному кілометрі від неї зійшов з рейок, на бік ліг 7-й вагон складу, потягнувшись за собою ще три вагони, які також зійшли з рейок. "Ніхто з людей не загинув і будь-яких травм, які вимагають меддопомоги, не отримав: усі пасажири після оперативної евакуації з вагонів були оглянуті медиками і від медичної допомоги відмовилися", - запевнив Пеклушенко, пояснивши це мінімальною швидкістю поїзда, який після виходу зі станції тільки починав набирати хід. Зараз на місці події працюють рятувальники, співробітники міліції, прокуратури, а також керівництво облдержадміністрації, мерії Запоріжжя та Придніпровської залізниці.

За словами Пеклушенка, всі евакуйовані з вагонів пасажири нагодовані і знаходяться в теплих приміщеннях. Їм почали видавати залишені в поїзді особисті речі, які рятувальники винесли з вагонів після евакуації. "Сьогодні всі потягом будуть відправлені до пункту призначення", - підкреслив він.