В Ярославле разбился самолет. На борту находилась местная хоккейная команда "Локомотив"У Ярославлі (Росія) сьогодні, 7 вересня, неподалік від аеропорту "Туношна" розбився літак Як-42. За попередніми даними, на борту знаходилася місцева хокейна команда "Локомотив". Про це повідомив "Інтерфакс" з посиланням на керівника прес-служби Управління МВС по Ярославській області. Джерело в правоохоронних органах повідомило, що при зльоті з аеродрому Як-42 накренився вліво і звалився в 500 метрах від аеродрому.

Пізніше правоохоронці повідомили, що в результаті авіакатастрофи загинули 44 людини, ще двоє у важкому стані доправлені до лікарні. За даними джерела, серед тих, що вижив - гравець клубу "Локомотив" і член екіпажу літака.

Як повідомило "Інтерфаксу" джерело в аеропорту "Туношна", як основна розглядається версія про технічну несправність літака. Розглядається також версія про помилку пілота. Джерело уточнило, що увечері в середу під Ярославлем була ясна погода, спостерігалася невелика хмарність. За даними співрозмовника агентства, "Як" викотився за злітну смугу аеропорту "Туношна", піднявся на півтора метра в повітря, зачепив ближній привід, після чого впав. Частина фюзеляжу літака впала в Волгу.

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Локомотив" - триразовий чемпіон Росії (1997, 2002, 2003 рр.), двічі ставав срібним призером (2008, 2009 рр.) і чотири рази - бронзовим (1998, 1999, 2005, 2011 рр.) чемпіонату Росії. Виступає у Континентальній хокейній лізі (КХЛ). У складі команди - вихованці київської школи хокею Данило Собченко та Віталій Анікеєнко.

7 вересня ХК "Локомотив" летів до Мінська (Білорусь), де 8 вересня мав пройти матч з "Динамо-Мінськ" у рамках Континентальної хокейної ліги.