Зіткнення прихильників і супротивників президента Хосні Мубарака сталися 2 лютого в Каїрі (столиця Єгипту). Про це повідомили "РИА-Новости". На центральну пл.Тахрір вранці вийшли тисячі прихильників Х.Мубарака, багато прибули на площу верхи на конях і верблюдах. Вони почали закидати противників режиму камінням. Єгипетські ЗМІ повідомили про загибель у цих зіткненнях кількох людей і десятки постраждалих.

За повідомленнями ЗМІ, незважаючи на настання комендантської години на пл.Тахрір продовжують прибувати прихильники Х.Мубарака.

Довідка "SQ". У Єгипті з 25 січня проходять масові акції протесту з вимогами зміни режиму президента країни Хосні Мубарака, який перебуває при владі з 1981 р., і проведення економічних і політичних реформ. Хвилювання супроводжуються грабежами і підпалами. Жертвами заворушень, за даними телеканалу "Аль-Джазіра", стали понад 150 осіб, більше 4 тис. поранені. Народні протести тривають у всіх великих містах Єгипту, незважаючи на відставку уряду. З Єгипту проводиться масова евакуація іноземців.

1 лютого Х.Мубарак заявив у зверненні до нації, що не буде балотуватися в президенти на виборах, які повинні відбутися у вересні. Проте опозиція продовжує вимагати негайної відставки Х.Мубарака.