Харківська обласна територіальна виборча комісія зареєструвала трьох кандидатів в депутати Харківської облради на проміжних виборах у мажоритарному окрузі № 43 у Кегичівському районі. Відповідні постанови про реєстрацію були ухвалені 12 січня на засіданні комісії.

Кандидатами в депутати Харківської облради були зареєстровані голова правління ВАТ "Насіннєве" Олександр Колос (Партія регіонів), фермер з Кегичівки Василь Чернецький (позапартійний, висунутий партією "Народна довіра") і голова Харківської облорганізації ВО "Свобода" Ігор Швайка.

Як нагадав голова облвиборчкому Олександр Русанов, проміжні вибори до Харківської облради в Кегичівському районі проводяться у зв'язку із загибеллю в автокатастрофі депутата облради, голови Кегичівської райдержадміністрації Жанни Чинкової.

Вибори до облради за мажоритарним округом № 43 відбудуться 6 лютого.

Довідка "SQ". Ж.Чинкова загинула увечері 28 листопада в результаті ДТП на трасі Харків-Сімферополь, біля с. Рокитне (Нововодолазького р-ну). Близько 23.30 на трасі сталося лобове зіткнення автомобілів "Mazda" і "Skoda", якою керувала Ж.Чинкова. У результаті перший автомобіль загорівся. Загинули водії обох автомобілів, а також пасажир "Skoda" - жінка 1978 р.н.