Лист з вимогою перерахунку голосів або перевиборів харківського міського голови надіслано президентові України Віктору Януковичу, в Кабінет міністрів і Верховну Раду. Як повідомив "SQ" 10 листопада активіст ініціативної групи "Прорвемося" Сергій Четверяков, лист підписали близько трьох тисяч учасників вчорашньої акції на підтримку кандидата на посаду міського голови Арсена Авакова.

Довідка "SQ". 9 листопада в Харкові пройшов мітинг на підтримку А.Авакова. Під час акції учасники підписали звернення до В.Януковича з вимогою перерахунку голосів на виборах мера міста або проведення повторних виборів, тому що результати виборів не можна визнати через численні порушення.

Харківський міськвиборчком 5 листопада офіційно оголосив результати виборів міського голови. У кандидата від Партії регіонів Геннадія Кернеса - 130 тис. 352 голоси виборців, у кандидата від ВО "Батьківщина" А.Авакова - 127 тис. 608 голосів, кандидата від Компартії Алли Александровської - 79 тис. 639. Різниця між основними конкурентами на виборах Г.Кернесом і А.Аваковим склала 0,63% на користь першого.