Харківська обласна виборча комісія опрацювала понад 90% протоколів з виборів депутатів облради. Як повідомив "SQ" голова облвиборчкому Олександр Русанов, у комісії є результати виборів з 62 мажоритарних округів із 68 (94,12%), а також дані з 31 районної та міської виборчої комісії регіону з 34.

За словами О.Русанова, згідно проміжних підсумків виборів за партійними списками до облради проходять представники шести партій: Партія регіонів отримає орієнтовно 42 мандати, ВО "Батьківщина" - 9, Компартія України - 6, партія "Сильна Україна" - 4, Соцпартія - 2 , партія "Фронт змін" - теж 2.

За інформацією О.Русанова, за мажоритарними округами до Харківської облради проходить 51 представник Партії регіонів, 4 - "Сильної України", 2 - "Батьківщини", 2 - Народної партії, по одному представнику Соцпартії, Партії промисловців і підприємців та Аграрної партії.

О.Русанов також повідомив, що завтра, 5 листопада, облвиборчком очікує уточнені протоколи з результатами виборів з Балаклійського району, Чугуєва і Харкова.