Інформація про хід виборів, підрахунку голосів, яку представники Блоку Юлії Тимошенко повідомляють у ЗМІ, вводить в оману харків'ян, мешканців України та міжнародну громадськість. Це шлях до анархії, а не демократії. Про це 3 листопада заявив в.о. харківського міського голови Геннадій Кернес, звертаючись до учасників виборів, повідомив офіційний сайт Харківської міськради.

"Наші опоненти визнають тільки ті факти, які їм вигідні. Наприклад, дані екзит-полу, проведеного на замовлення партії "Єдиний центр". При цьому не беруться до уваги ні інші опитування громадської думки, ні підсумки паралельного підрахунку Партії регіонів", - заявив Г.Кернес. Він закликав опонентів "припинити інформаційну війну за свою нібито" вкрадену перемогу "на виборах міського голови і не засмічувати ефір інформаційним сміттям і нечистотами".

Довідка "SQ". За результатами обробки міськвиборчкомом 78,06% протоколів дільничних комісій, Г.Кернес на виборах харківського міського голови набрав 30,34% голосів, Арсен Аваков - 28,91%, Алла Александровська - 18,28%.

За даними екзит-полу, проведеного компанією JFK на замовлення партії "Єдиний центр", на виборах харківського міського голови А.Аваков набрав 34,7% голосів, Г.Кернес - 30,9% голосів. За даними екзит-полу, проведеного соціологічною групою "Взаємодія" на замовлення Партії регіонів, у Г.Кернеса 33,4% голосів, А.Авакова - 31,9% голосів.