Выставка живописи Р. Агасяна "Настроение" открылась в Харьковском художественном музееВиставка живопису Романа Агасян "Настрій" 8 листопада відкрилася в Харківському художньому музеї. В експозиції представлені картини, виконані художником в основному в 2008 - 2010 рр., серед них - портрети, пейзажі, натюрморти. Переважають на виставці роботи останнього жанру. "Квіти, фрукти, овочі - у них життя швидкоплинне: вони дозрівають і в'януть на наших очах. Я думаю, кожен розглядає осіннє листя, сповнені соком фрукти або весняні квіти. Але це все проходить, а хочеться це зафіксувати", - зазначив Р.Агасян. Також на виставці представлені натюрморти з посудом, портрет доньки художника, автопортрет, пейзажі Харкова.

Як зазначили в музеї, до експозиції увійшла лише невелика частина робіт автора, але це достатнє свідчення його професійного рівня та різнобічності художніх смаків. Виставка працюватиме до 3 грудня. У наступній експозиції своїх творів Р.Агасян хоче приділити особливу увагу портретам.

Довідка "SQ". Р.Агасян народився 1959 р. в м. Баку (Азербайджан). У 1986 - 1991 рр. навчався в Харківському художньо-промисловому інституті (нині - Харківська державна академія дизайну і мистецтв). З 1986 р. бере активну участь у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках, зокрема, в Німеччині, Росії та США. Роботи художника знаходяться в посольстві України у Вірменії, Міністерстві внутрішніх справ Росії, у приватних колекціях Великобританії, Німеччини, Єгипту, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Канади, Марокко, Польщі, Португалії, Росії, США, Туреччини, України, Чехії та ін.  Живе і працює в Харкові.