Виставка "360 градусів або повний оберт" відкрилася 7 липня в Харкові, в галереї сучасного мистецтва "АС". Свої роботи представили чотири автора. Про це "SQ" повідомили в галереї. Студент четвертого курсу архітектурного факультету Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури (ХДТУБА) Захар Зібров представив фотографії. Студент цього ж вузу Артем Купріяненко також презентував фотознімки. Всі вони виконані протягом доби. Олександра Надточий також представила фотороботи, а Василина Щоголева - графічні роботи. Малюнки виконані під час подорожі дівчини до Одеси. Виставка буде працювати до 30 липня.

Довідка "SQ". З. Зібров народився 15 лютого 1990 р. в м. Маріуполі. У 2005 р. закінчив Школу мистецтв м. Маріуполя по класу живопису. З 2008 р. займається фотографією.

А. Купріяненко народився 21 січня 1989 р. у Харківській області (Нововодолазький район, сел.Ватутіно). Коли йому виповнилося 5 років, його сім'я переїхала до Росії, в м.Полярне (закрите військове місто підводного морського флоту Росії). У 2005 р. Артем повернувся до Харкова, де вступив до ХДТУБА, на архітектурний факультет. Тут він почав займатися фотографією.

В. Щоголева народилася 19 вересня 1991 р. в Харківській області (сел.Високий). Коли їй виповнилося 7 років, вона почала вчитися в Харківському ліцеї мистецтв № 133. Навчаючись на образотворчому відділенні, брала участь у різних міжнародних і вітчизняних виставках і конкурсах, персональні виставки пройшли в Харкові, Москві (Росія). У 2008 р. вступила до ХДТУБА, на архітектурний факультет.

О. Надточий народилася 24 листопада 1984 в м. Харкові. У 2007 р. закінчила Харківський торговельно-економічний інститут. З 2007 р. займається фотографією. У 2009 р. вступила до Харківської державної академії культури на спеціальність кіно-і телеоператор (факультет теле-та кіномистецтва). У 2010 р. брала участь в I фестивалі фотомистецтва "КВАДROOM" у м.Києві, де стала переможцем у номінації "Приз глядацьких симпатій".