Харківське комунальне підприємство "Харьковские известия" запустило власний інтернет-сайт, який об'єднав новини і програми всіх інформаційних ресурсів Харківської міськради. Про це 28 березня повідомив журналістам директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко. За його словами, поки що сайт працює в тестовому режимі, але інформація доступна для інтернет-користувачів.

Як розповів головний редактор газети "Харьковские известия" Олег Пересада, на сайті є розділи "On-line огляд", у якому можна ознайомитися з новинами за день, "Газета", де викладаються останні номери "Харьковских известий" , і "ТВ-проекти", де можна переглянути телевипусків "Харьковских известий". За словами О.Пересади, на сайті з часом з'являться спецпроекти "Зелена весна" та "Євро-2012", а також блоги заступників харківського міського голови і директорів департаментів міськради.

Як додав Ю.Сидоренко, з часом на сайті з'явиться продукт співпраці з телевізійною програмою "Я - за!". Зараз з редакцією програми ведуться переговори.