В кассах стадиона "Металлист" можно купить билеты на финал Евро-2012Близько 2 тисяч квитків другої категорії залишилися в продажу напередодні фінального матчу чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться 1 липня 2012 р. на НСК "Олімпійський" у Києві. Як повідомило інформагентство УНІАН з посиланням на прес-службу Міжнародного олімпійського комітету "Євро-2012 Україна", це квитки, які залишилися в квотах футбольних федерацій фіналістів (Італії та Іспанії) і, відповідно до правил реалізації квитків на матчі УЄФА Євро-2012, перейшли до української квоти. 

Як повідомили "SQ" у касі стадіону "Металіст", в Харкові ще можливо придбати квитки на фінал Євро-2012. Вартість квитка - 3 тис. 300 грн. Також квитки можна придбати на квитковому порталі УЄФА на сайті www.uefa.com і в касах стадіону "Донбас-Арена" в Донецьку. У Києві сьогодні працюватимуть відділення "UniCredit Bank" ПАТ "Укрсоцбанк", де також можна буде купити квитки на фінальний матч Євро-2012.
 

Довідка "SQ". У фіналі Євро-2012 збірна Італії змагатиметься за титул чемпіона зі збірною Іспанії. Судити вирішальний поєдинок буде португальський арбітр Педру Проенса