До 2014 года в Харьковской области заменят десять тысяч дорожных знаковДо 2014 року в Харківській області замінить 10 тисяч дорожніх знаків та близько 30 світлофорів. Про це 21 листопада журналістам заявив т.в.о. начальника управління ДАІ в Харківській області Олександр Азацький.

Окрім того, за словами О.Азацького, на дорогах, якими будуть проїжджати представники УЄФА, праворуч білою фарбою виділені окремі смуги. До літа 2012 р. їх пофарбують у жовтий колір і повісять там попереджувальні знаки.

"Цими смугами рухатимуться автобуси з футболістами, вболівальники. Зараз на ці смуги не можна заїжджати взагалі нікому і там не можна паркуватися", - заявив О.Азацький.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі і Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом із Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Згідно зі складеним УЄФА календарем, у Харкові зіграють команди групи "В": 9 червня 2012 р. - B1-B2, 13 червня - B1-B3 і 17 червня - B4-B1.