А. Шевченко и А. Воронин завершают выступления за сборную УкраиныНападники збірної України Андрій Шевченко та Андрій Воронін після останнього для збірної України матчу на Євро-2012, у якому вона програла Англії з рахунком 0:1, заявили про закінчення кар'єри у збірній команді.

"Думаю, прийшов час поступитися місцем іншим. Я вважаю, що зробив для збірної все можливе і часом неможливе. Напевно, зіграю ще один товариський матч, де зможу сказати "прощавайте" і віддячити всім уболівальникам за підтримку, яку вони мені надавали протягом кар'єри і, зокрема, під час Євро-2012. У збірної України - хороше майбутнє. Сьогодні це показали і Ярмоленко, і Коноплянка, і Гармаш, і Ракицький і всі інші хлопці. Дуже добре, що наша молодь виховується на таких матчах", - заявив А.Шевченко, передав офіційний сайт Федерації футболу України.

Як повідомило інформаційне агентство "РБК-Україна", аналогічну заяву зробив і А.Воронін. "Виступ на Євро став для мене фінальним акордом у збірній", - повідомив він.

Довідка "SQ". А. Шевченко народився 29 вересня 1976 р. Провів за збірну 110 ігор (другий показник в її історії), забив 48 голів (найкращий показник). Був капітаном збірної.

А.Воронін народився 21 липня 1979 р. Зіграв за збірну 74 гри, забив 8 голів.