Літак зі збірною Нідерландів з футболу на борту близько 12.50 прибув у міжнародний аеропорт "Харків". Приблизно о 13.10 приземлився літак зі збірною Португалії. Про це "SQ" повідомили власні джерела. Відомо, що збірна Голландії оселиться в "Superior Golf Hotel", а португальці вирушать на тренувальну базу в сел. Високий (Харківський район).

Також сьогодні, о 13.00, до Харкова прилетіли літаки з футбольними вболівальниками з Роттердама (Нідерланди). В 15.05 очікується приліт голландців з Кракова (Польща).

Зараз у наметовому містечку на Журавлівському гідропарку живе близько 700 голландських уболівальників. Завтра в кемпінгу їх очікується близько 850 осіб.

Довідка "SQ". 17 червня в Харкові на стадіоні "Металіст" відбудеться матч групи В Євро-2012 Нідерланди-Португалія (початок о 21.45). В цей же день напередодні матчу відбудеться традиційне хода голландських уболівальників, які пройдуть пішки від площі Свободи до харківського стадіону "Металіст" (початок - о 18.30).

Як повідомлялося раніше, до Харкова на матч Євро прибуде близько 4 тисяч португальських уболівальників.

Нагадаємо, що напередодні матчу Нідерланди - Німеччина, який пройшов 13 червня, харківський аеропорт прийняв 77 авіарейсів з уболівальниками і 20 літаків бізнес-авіації. Всього в день цього матчу в Харкові були присутні до 50 тисяч іноземних і українських уболівальників. У цьому матчі збірна Нідерландів програла Німеччині з рахунком 1:2.

Напередодні матчу Нідерланди-Данія, який пройшов 9 червня, харківський аеропорт прийняв більше 60 рейсів з уболівальниками. Всього в день матчу в Харкові були присутні близько 15 тис. іноземних уболівальників. У цьому матчі Нідерланди програли Данії з рахунком 0:1.