Тимур Солонський призначений директором ЗАТ "Салтівський хлібозавод" (Харків). Про це 25 листопада він повідомив журналістам у Харкові. За його словами, раніше він працював генеральним директором холдингу "Донбасхліб", до якого входить 15 хлібозаводів.

Як повідомив Т.Солонський, у Салтівського хлібозаводу кілька підрозділів, і новий інвестор поступово входить до їх керівних структур. Колишній голова правління підприємства Андрій Руденко на Салтівському хлібозаводі вже не працює.

Довідка "SQ". Салтівський хлібозавод - один з найбільших хлібозаводів харківського регіону. Входив до складу холдингу "Інвестор" екс-губернатора Арсена Авакова. За даними ЗМІ, недавно контроль над підприємством перейшов до структур, які пов'язують з ім'ям донецького бізнесмена Олександра Лещинського.

Асоціація "Донбасхліб" об'єднує 18 хлібозаводів Донецької області. Потужність підприємств - 800 т хлібобулочних виробів на добу. У 2011 р. холдинг продовжує розпочату на хлібозаводах оптимізацію та оновлення виробництва, а також активний розвиток своїх підприємств і експансію до інших регіонів України.