Ігор Руденко переобраний на новий термін головою наглядової ради ВАТ "Завод "Потенціал". Членами наглядової ради переобрані В'ячеслав Гапонов, Михайло Шевердін, Валерій Ткаченко та В'ячеслав Дягілєв. З посад членів спостережної ради звільнені Олександр Гладков і Наталія Ткаченко. Відповідне рішення прийняте 12 травня загальними зборами акціонерів . Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Володимир Примаченко переобраний директором ВАТ "Український науково-дослідний інститут вогнетривів ім.Бережного" (Харків). З посади членів дирекції у зв'язку з відкликанням звільнені Валерій Мартиненко, Сергій Рищенко, Наталя Гармаш та Ольга Новікова (усі обіймали посади з 1997 р.). Члени дирекції, згідно зі статутом, будуть призначені наглядовою радою. Також звільнено голову наглядової ради Дениса Конона (був головою з квітня 2010 р.). Членами наглядової ради призначені три представники регіонального відділення Фонду держмайна України в Харківській області. Членом наглядової ради переобрана Ліна Бабкіна (займала посаду з 2009 р.), знову призначена Ірина Шулик. Також два представника РВ ФДМ призначені членами ревізійної комісії, з поста голови ревкомісії звільнений Валентин Моїсеєв. Відповідні рішення прийняті загальними зборами акціонерів 24 квітня 2011 р.

Микола Бабічев призначений директором ТОВ "Вовчанський комбінат хлібопродуктів" за рішенням загальних зборів акціонерів, яке прийняло рішення про реорганізацію ЗАТ "Вовчанський КХП" у ТОВ "Вовчанський КХП". У зв'язку з реорганізацією зі своїх посад звільнені голова наглядової ради Геннадій Клименко, член наглядової ради Світлана Омельченко та голова ревізійної комісії Людмила Фещенко. Замість звільнених ніхто не призначений.