Харківське територіальне управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку продовжує планові перевірки ТОВ "Емітент-Сервіс" та ТОВ "КУА "Діводор". Про це 19 травня повідомили "SQ" у територіальному управлінні держкомісії.

За інформацією управління, персональний склад керівництва змінився у ВАТ "Український науково-дослідний інститут вогнетривів ім.Бережного", ВАТ "Харківський завод штампів і пресформ", ВАТ "Швейна фабрика ім.Тінякова", ВАТ "Харківський електротехнічний завод "Укрелектромаш", ВАТ "Харківський підшипниковий завод", ВАТ "Харківський верстатобудівний завод", ВАТ "Харківський завод металевих конструкцій", АТ "Харківський завод електротехнічного обладнання", ПАТ "Коннектор", АТ "Харківський "Водоканалпроект", ПАТ "Електромашина", АТ "Інвестор" , ПАТ "Харківське підприємство з виробництва імунобіололгічніх і лікарських препаратів "Біолік", ВАТ "Сад", АТВТ "Харківський канатний завод", ВАТ "Агрофірма "Вербівське", ВАТ СБМУ "Тунельбуд", ВАТ "Балаклійське хлібоприймальне підприємство", ВАТ "Харківський проектно-розвідувальний інститут водного господарства "Харковводпроект", ВАТ "Інноваційні хіміко-фармацевтичні технології", ПАТ "Харківський завод "Гідропривід", а також ТОВ "Харківжитло".

Як відзначили в комісії, в ТОВ перетворилися ЗАТ "Автоторгова група "Спецтехніка" та АТ "Укррентен". Про прийняття рішення вищим органом емітента про його припинення шляхом ліквідації повідомили в ЗАТ "Трудовий колектив "Харківський науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут "Енергопроект". Були видані свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв'язку зі зміною назви товариства ПрАТ "Патентно-інноваційний центр", ПАТ "Любава", ПАТ "Філіп Морріс Україна", ПАТ "Компанія "Металіст", ПАТ "Система".

В управлінні також повідомили, що 18 травня 2011 р. контрольна група Харківського теруправління проконтролювала реєстрацію акціонерів для участі в загальних зборах ВАТ "Монтажно-технологічне управління "Союз". У зв'язку з відсутністю кворуму збори не відбулися.

За інформацією управління, 18 травня були анульовані ліцензії на ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів АТ "Харківаптека -2".