Голова правління ПАТ "АБ "Південний" Вадим Мороховський за рішенням наглядової ради банку від 17 жовтня  звільнений з обійманої посади у зв'язку з його планами перейти на нову роботу і з закінченням терміну дії контракту. За рішенням наглядової ради виконуючою обов'язки голови правління призначено заступника голови правління Людмилу Худіяш. Л.Худіяш працює в банку "Південний" на цій посаді з 1999 р. (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". АБ "Південний" (Одеса) зареєстрований 1993 р. Входить до групи великих банків.

Ощадбанк відкрив "Західенерго" дві кредитні лінії на 1,6 млрд. грн. Сторони підписали кредитні договори 12 жовтня. Перша кредитна лінія виділена на суму 730,781 млн. грн. Вартість обслуговування лінії складає 76,519 млн. грн. (без ПДВ), термін кредитування - з червня 2011 р. до грудня 2015 р. Другу кредитну лінію "Західенерго" залучила на суму 871,037 млн.грн. Вартість обслуговування лінії складає 74,464 млн. грн. (без ПДВ), термін кредитування - з травня 2011 р. до липня 2017 р. (http://maanimo.com)

Довідка "SQ". ВАТ "Державний ощадний банк України" (Ощадбанк) входить до групи найбільших банків України. Регіональна мережа нараховує більше 6 тис. установ, які обслуговують клієнтів у всіх регіонах країни. Основні показники банку на 1 травня 2011 р.: власний капітал - 16,9 млрд. грн, обсяг кредитного портфеля - 52,1 млрд. грн, фінансовий результат - 145,8 млн. грн. До складу "Західенерго" входять Бурштинська (Івано-Франківська обл.), Добротвірська (Львівська обл.) і Ладижинська (Вінницька обл) ТЕС. 25% акцій компанії знаходиться в статутному фонді НАК "Енергетична компанія України" (Київ), 24,9% належить групі компаній ДТЕК, що управляє енергетичними активами "System Capital Management" (Донецьк), 45,103% "Західенерго" знаходиться в управлінні Фонду державного майна, який планує виставити їх на продаж.

Банк "Меркурій" знову отримав повноваження на обслуговування бюджетних організацій за чеками Держказначейства. Конкурсна комісія Державного казначейства України з визначення банків, які залучатимуться до касового обслуговування з метою оплати готівкою чеків органів казначейства у 2012-2014 рр., повідомила про акцепт конкурсної пропозиції АТ "Банк "Меркурій". Банк знову отримав повноваження на касове обслуговування бюджетних організацій за чеками Держказначейства в Харківській, Сумській областях та в Києві. (http://www.mercury-bank.com)

Довідка "SQ". Банк "Меркурій" заснований 18 листопада 1992 р. Регіональна мережа банку налічує 25 відділень у Харкові і Харківській області, філія та два відділення в Києві, відділення в Сумах. За класифікацією НБУ, входить до групи невеликих фінустанов (з активами - менше 2 млрд.грн.). Починаючи з 2004 р., банк постійно обирається Держказначейством України для оплати готівкою чеків органів казначейства і здійснює касове обслуговування бюджетних організацій.