За десять скамеек для станции харьковского метро будет заплачено, по разным данным, от 600 тыс.грн. до 1,4 млн.грн. Харківський метрополітен закупить 10 лавок для платформи станції метро. На офіційному сайті КП "Харківський метрополітен" розміщено лист-погодження процедури закупівлі, в якому дирекція метро "узгоджує процедуру закупівлі в одного учасника конструкції лав для платформної частини станції за рахунок коштів державного бюджету з очікуваною вартістю 630 тис.грн.".

На офіційному сайті державних закупівель Міністерства економіки України розміщено інформацію про купівлю "стільців та сидінь (конструкції лав для платформної частини станції метрополітену)" вартістю в 1 млн. 439 тис. 659 грн. Замовник - дирекція метрополітену, що будується, КП "Харківський метрополітен", джерело фінансування - кошти державного бюджету України.

Як повідомили "SQ" у прес-службі Харківського метрополітену, генеральний директор підприємства Михайло Карамшук наразі знаходиться в Києві і не може прокоментувати ситуацію. Також у прес-службі відзначили, що сума в 1 млн. 439 тис. 659 грн. - це кошти, які будуть витрачені на обладнання і засоби зв'язку метрополітену, про що йдеться у другому листі-погодженні на проведення закупівель, також розміщеному на сайті метрополітену.

Пізніше на сайті метрополітену з'явився лист головного редактора бюлетеня "Вісник державних закупівель" про те, що виданням в оголошенні "допущена помилка у вартості договору: замість 630 тис. грн. указана сума 1 млн. 439 тис. 659 грн., яка не відповідає дійсності ".