ТОВ "Харківенергоремонт" завершило будівництво пиловугільної ТЕС у Ткібулі (Грузія). Про це повідомили "SQ" на підприємстві. Зараз триває режимне налагодження обладнання станції. Електростанція будувалася з нуля, а "Харківенергоремонт" був генеральним підрядником проекту.

Як відзначили в компанії, завершення будівництва ТЕС у Грузії "є важливим підсумком роботи у 2011 р.". Ще один великий проект, який виконали харків'яни минулого року, - виробництво закладних деталей для будівництва трьох енергоблоків по 660 МВт ТЕС "Бар" (Індія). Вага відвантаженого до Індії обладнання склала 460 т.

Довідка "SQ". Контракт на будівництво електростанції у Ткібулі був підписаний 2009 р. Він передбачає будівництво ТЕС потужністю 13,2 МВт у районі Ткібульского родовища.

"Харківенергоремонт" надає послуги з інжинірингу, проектування, діагностування, управління проектами, пов'язаними з модернізацією, реконструкцією, відновленням, а також ремонтом енергоблоків теплових, гідро- і атомних електростанцій. Серед замовників також меткомбінати і цукрові заводи.