Вищий господарський суд України 21 грудня 2010 р. підтвердив законність рішень загальних зборів акціонерів ВАТ "Турбоатом" (Харків) від 28 серпня 2007 р., відмовивши колишньому заступнику генерального директора заводу Євгену Белінському у задоволенні його касаційної скарги. Як повідомили "SQ" у прес-службі підприємства, у вересні 2007 р. Є.Белінський звернувся до Господарського суду Харківської області з позовною заявою про визнання недійсними рішень, прийнятих 28 серпня на зборах акціонерів "Турбоатома". 19 червня 2008 р. суд відмовив Є.Белінському у задоволенні його позовних вимог в повному обсязі. Пізніше ця позиція Господарського суду була підтверджена постановою Харківського апеляційного господарського суду.

На заводі підкреслили, що таким чином суди всіх інстанцій встановили законність рішень загальних зборів акціонерів "Турбоатома" від 28 серпня 2007 р.

Довідка "SQ". На порядку денному зборів акціонерів ВАТ "Турбоатом" 28 серпня 2007 р. було 15 питань, у т.ч. підбиття підсумків роботи підприємства, виплата дивідендів, внесення змін до статуту. На зборах генеральним директором заводу був обраний Віктор Суботін. Наказ про звільнення Євгена Белінського, який працював до цього в.о. гендиректора заводу, і призначення в.о. гендиректора на В.Субботіна був підписано 24 квітня 2007 р. головою Фонду держмайна України Валентиною Семенюк.