Генеральним директором ВАТ "Агрокомбінат "Слобожанський" (Чугуївський район, Харківська обл.) з 7 березня призначений Ярослав Кебал (є також президентом Асоціації свинарів Україні - "SQ"). Про це агрокомбінат повідомив Держкомісію з цінних паперів та фондового ринку. Я.Кебал часткою в статутному капіталі товариства не володіє, протягом своєї діяльності займав посади заступника генерального директора, генерального директора, першого заступника генерального директора ТОВ "Галичина - Захід". Я.Кебал призначений на посаду за рішенням наглядової ради ВАТ від 6 березня.

З посади виконуючого обов'язки генерального директора відкликаний Андрій Домаскіна. Акціями в статутному капіталі емітента він також не володіє, на посаді в.о. гендиректора перебував 3 місяці.

Довідка "SQ". Агрокомбінат "Слобожанський" - свинарський комплекс, який щорічно вирощував близько 100 тис.свіней. У 2011 - на початку 2012 рр. на комбінаті вирізали всіх свиней. Новий інвестор агрокомбінату заявив про те, що відновить виробництво свинини. Агрокомбінат має ряд напрямків діяльності, зміна власника відбулася лише в частині свинарського напряму. Ім'я нового власника поки не озвучується.