Групі компаній "DCH" (Київ) доручено побудувати автостанцію на території харківського аеропорту. Про це 9 червня під час міжнародного форуму "AEROFORUM.UA" повідомив президент групи "DCH" Олександр Ярославський. За його словами, домовленість про це була досягнута під час бесіди з віце-прем'єр-міністром Борисом Колесніковим. Замовником будівництва виступить держагентство з проведення Євро-2012 в Україні.

Як повідомив "SQ" директор ХКП "Міжнародний аеропорт" Харків "Володимир Васильченко, проект будівництва автостанції тільки почали розробляти. Місце для неї ще не визначено, але вона повинна бути у межах пішохідної доступності від аеровокзалу.

Довідка "SQ". 750 учасників з 35 країн взяли участь у міжнародному форуму "AEROFORUM.UA". Він відбувається 7-9 червня на майданчику нового терміналу міжнародного аеропорту "Харків". Серед учасників - керівники підприємств, пов'язаних з галуззю авіаперевезень. Організатори форуму - міжнародний аеропорт "Харків", ТОВ "Інвестиції в Харків". Генеральний партнер - компанія "DCH" (Київ).