Загальні збори акціонерів ВАТ з газопостачання та газифікації "Харківміськгаз" внесли зміни до персонального складу посадових осіб підприємства. Про це ВАТ повідомило в бюлетені "Цінні папери України".

Зокрема, зі складу наглядової складу виведені ТОВ "Газекс-Україна" (володіє 19,1781% статутного фонду), ВАТ "Харківгаз" (2,3167%) і Олена Чугунова.

Переобрані на новий термін генеральний директор підприємства Олександр Дудолад, члени наглядової ради - компанії "Tanter Holdings Limited" (18,8874%) і "Eriswell Trading Limited" (20,0657%). Також членами спостережної ради призначені Денис Кирієнко, Андрій Мотякін та Андрій Сомов (усі - співробітники холдингу "КЕС", Красногорський р-н, Московська обл., Росія).

У ревізійну комісію призначені: Олександр Котлов (провідний консультант ТОВ "Консалтингова компанія "Егіда") і Василь Глущенко (провідний консультант ТОВ "Егіда", колишній старший прокурор Генпрокуратури Росії (1996-2006 рр.). Членом ревкоміссіі переобрана компанія "Sodeman Limite" (18,0943%). З комісії звільнені Едуард Харчина і ВАТ "Дніпрогаз".

Довідка "SQ". "Харківміськгаз" транспортує газ 309 промисловим підприємствам, більше 2,7 тис. житлово-комунальних підприємств та 468 тис. побутових споживачів, експлуатує більше 4 тис.км газопроводів.

ВАТ "Харківгаз", ВАТ "Харківміськгаз", ВАТ "Дніпрогаз", ВАТ "Криворіжгаз", ВАТ "Донецькміськгаз" входять до структури російського "КЕС-Холдингу", який об'єднує 12 газорозподільних і газопостачальних компаній Росії та України.