Кілька доріг державного та місцевого значення буде відремонтовано в Харківській області в 2011 р. Про це повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

"Я не переживаю з приводу доріг, тому що досвід показує: ми отримаємо з держбюджету стільки коштів, скільки зможемо освоїти. Поки є усна домовленість, що в Харківській області буде повністю відремонтована дорога Харків - Ізюм і далі до кордону з Донецькою областю. Ця дорога проходить через Чугуїв, і в Чугуєві ми вже своїми силами відремонтуємо низку доріг, які ведуть до дороги державного значення. Також буде відремонтована дорога до Печеніг. Окрім того, ми повинні зробити трасу Харків - Довжанський до кордону з Росією, і це є в наших планах", - повідомив губернатор.

За словами М.Добкіна, також планується будівництво ділянки траси Харків - Київ. "Сподіваюся, ця дорога буде побудована до кордону з Полтавською областю, до Чутового, з об'їздом навколо Валок. Це розвантажить самі Валки",- повідомив губернатор.

"Окрім цього, ми розглядаємо можливість розширення дороги, яка йде на Старий Салтів, хоча це фактично будівництво нової дороги. Якщо все буде нормально, то цього року почнемо необхідні роботи і за належного фінансування ми її зробимо. Ділянка дороги, що йде на Суми , теж знаходиться в планах на реконструкцію, але вона у другій частині списку пріоритетів, хоча під нього також вибиваємо фінансування", - розповів губернатор.

За його словами, цього року також будуть відремонтовані дороги місцевого значення в декількох містах області, зокрема, в Ізюмі, Лозовій та Первомайському.