Якщо ви маєте садово-дачну ділянку і любити поратися на ній, то ви майже напевне маєте потребу в різноманітному сільськогосподарському реманенті, а також у насінні, розсаді, добривах. Багато цікавинок для садівництва та городництва можна знайти на сайті компанії «Велес» – http://veles-ukr.com.ua/.

Якщо ви хочете створити у власному садку затишок і гармонію ми рекомендуємо вам встановити на дачній ділянці вишукану садову арку для плетких рослин, таких як плющі, плеткі рози, виноград, ліани ті інші. На ваш вибір існує декілька варіантів садових арок, представлених на сайті veles-ukr.com.ua. Окрім садових арок на сайті також представлено й інші ковані вироби, що знадобляться у дачному господарстві, такі як ковані вішалки-ключниці, опори для квітів, ковані дивани, етажерки, ковані підсвічники, різноманітні підставки для квітів у горщиках. Якщо ви хочете, щоб ваші рози або інші квіти росли вертикально вгору вам обов’язково потрібно використовувати опори для квітів. Опори не тільки дозволять вашим квітам рости вгору, але й нададуть їм вишуканого естетичного вигляду. Багато хто вирощує квіти в горщиках, потім висаджуючи їх на ділянці. Прикрасою для будь-якого саду стане підставка для квітів у горщиках у вигляді башти або гірки. Підставку для горщиків можна розмістити і на веранді. Декоративні ковані вироби дозволять здійснити ваші найсміливіші фантазії стосовно «облагородження» вашої садиби.

Для створення атмосфери затишності на дачі ви можете також подумати про встановлення альтанок. Ковані альтанки можна оплести виноградом, що дозволить ховатися в них у спекотний день. Проводити вечори у затишній альтанці – це мрія кожної сім’ї, яка має садибу. На дачі також можна встановити перголи та навіси для плетіння винограду. Для романтичних персон можна встановити гойдалки, якщо дозволяє місце та кошти.