В Ізюмі батько вбив сина під час російської окупації. Про це повідомили у поліції.

Війна не зупинила жорстокі сімейні розбирання. Правоохоронці розслідують вбивство, скоєне 14 травня в Ізюмі, коли місто було під контролем російських окупантів. Увечері цього дня між 50-річним місцевим мешканцем та його сином виникла сварка. Зловмисник схопив зі столу ножа і завдав своєму синові кілька смертельних ударів. 30-річний чоловік помер на місці.

Відомо, що незаконне формування окупантів під назвою "народна міліція Ізюма" затримала зловмисника, але за кілька днів відпустила його.

Українські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

У поліції заявляють, що всі злочини, скоєні під час окупації населених пунктів, будуть виявлені та розкриті, а правопорушники відповідають у рамках українського законодавства.

Побутові розбирання часто мають вкрай жорстокий характер. У тому ж Ізюмі 46-річний місцевий мешканець, посварившись із сусідом, вирішив розрулити конфліктну ситуацію за допомогою гранати. Він кинув боєприпас до тамбуру сусідського будинку. Лише завдяки щасливому випадку ніхто серйозно не постраждав.