У Харківській області затримано підозрюваних у двох вбивствах. Про це повідомили у поліції.

Один злочин стався 30 грудня у Слобожанському, там жінка вбила колишнього чоловіка. Чоловік був у гостях у знайомого, де разом із кількома друзями та колишньою дружиною розпивав спиртні напої.

У колишнього подружжя виник конфлікт, під час якого жінка схопила кухонний ніж та вдарила їм чоловіка. Тіло померлого залишилося у приміщенні. У новорічну ніч жінка разом зі знайомим забрали тіло під навіс на територію дитячого майданчика. Наразі 39-річну мешканку селища затримано, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інший злочин трапився в Ізюмському районі під час новорічного застілля. 2 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля річки Сухий Ізюмець знайдено тіло, замотане в килим. Оперативники встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний хлопець. У ніч із 31 грудня на 1 січня під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, і хлопець побив свого старшого знайомого так сильно, що 47-річний чоловік помер.

Зловмисник розповів, що він загорнув тіло вбитого в килим, на тачці відвіз до річки Сухий Ізюмець і скинув у воду. Наразі затриманому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.