Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін днями зустрічався в Києві з новим власником футбольного клубу "Металіст" Сергієм Курченко. Як розповів 25 січня губернатор журналістам, разом із бізнесменом вони обговорили можливість продажу однойменного стадіону. Орієнтовно у третьому кварталі 2013 р. буде зібрано весь пакет необхідних документів, і стадіон виставлять на продаж. "Навряд чи буде два покупці - тільки один", - підкреслив Добкін, маючи на увазі Курченка.

За словами губернатора, приблизна вартість стадіону - 70 млн.дол. "Я буду звертатися до президента з проханням, щоб вся сума від продажу "Металіста" залишилася в регіоні для реалізації інфраструктурних та інших проектів", - додав губернатор.

Довідка "SQ". Новий власник футбольного клубу "Металіст" Сергій Курченко, який купив клуб в Олександра Ярославського у грудні 2012 р., висловив бажання викупити і стадіон "Металіст" та стати його стовідсотковим власником. Як зазначив раніше Добкін, обласна влада готова розглянути питання продажу спорткомплексу.