Торговельно-розважальний центр із офісними приміщеннями планують побудувати на вул.Плеханівській у Харкові (поблизу перехрестя з вул.Державінською) біля стадіону "Металіст". Проект рішення про виділення ділянки землі під будівництво цього центру буде винесено на сесію Харківської міськради 19 вересня.

Земельну ділянку площею 0,1426 га (там розташовувалася парковка, яка функціонувала під час Євро-2012) для будівництва торгово-розважального центру планується надати в оренду ТОВ "ФКМ". Центр повинні побудувати до кінця 2014 р.

Також в ході сесії міськради депутати розглянуть питання про надання в оренду ПП "Класика плюс" земельної ділянки площею 0,3574 га на вул. Блюхера (поблизу школи № 17 та житлового будинку № 13-Б) для будівництва оздоровчого комплексу з поліклінікою. Будівництво об'єкта повинне завершитися також до кінця 2014 р.

 

Довідка "SQ". Нагадаємо, що до Євро-2012 у Харкові біля стадіону "Металіст" місцева влада і керівництво ФК "Металіст" планували побудувати багатофункціональний комплекс "Металіст-Сіті". Він повинен був містити готелі, магазини, ресторани, розважальні та спортивні центри. Комплекс планували звести за гроші інвесторів, його вартість становила 250-400 млн.євро. Але комплекс так і не побудували.