Директор стадиона "Металлист" подал в отставку. Его место занял экс-игрок харьковского клубаДиректор харківського комунального підприємства "ОСК "Металіст" В'ячеслав Шевченко днями написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це "SQ" стало відомо з власних джерел. Нагадаємо, що звільнити директора КП ОСК "Металіст" можна тільки на підставі рішення сесії Харківської облради . За деякими даними, незабаром у Харкові, можливо, пройде позачергова сесія облради, на якій розглянуть питання, пов'язані з ОСК "Металіст".

Як повідомило "SQ" джерело в обласному управлінні спорту, виконувачем обов'язків директора КП "ОСК "Металіст" зараз призначений колишній гравець ФК "Металіст" Роман Пец. Однак офіційно цю інформацію в облдержадміністрації не підтверджують.

Довідка "SQ". Роман Пец (народився 21 червня 1969 р., Харків) - радянський і український футболіст, захисник. Чемпіон Ізраїлю в сезоні 1993/94 і володар Кубка Ізраїлю 1995 р. у складі ФК "Маккабі" (Хайфа), фіналіст Кубка України 1992 р. у складі клубу "Металіст". По закінченню спортивної кар'єри у 2004 р. Пец став спортивним директором СДЮШОР "Металіста". Вже в тому ж році він отримав пропозицію від Геннадія Литовченка приєднатися до тренерського складу нового клубу "Харків", і прийнявши цю пропозицію, чотири сезони тренував молодіжний склад команди. З 2008 р. Пец очолив футбольну школу харківського клубу "Арсенал".

Новий власник футбольного клубу "Металіст" Сергій Курченко, який купив клуб у Олександра Ярославського в грудні 2012 р., висловив бажання викупити і ОСК "Металіст" і стати його стовідсотковим власником. Як зазначив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, обласна влада готова розглянути продаж спорткомплексу. Стадіон, за словами Добкіна, буде проданий не менш, ніж за 70 млн.дол. Переговори з продажу ОСК "Металіст" проведуть у другій декаді січня.

Нагадаємо, Курченко запропонував продовжити співпрацю з головним тренером харківської команди Мироном Маркевичем, генеральним директором команди Сергієм Воликом і спортивним директором Євгеном Красніковим.