На зборах акціонерів ПАТ "ФК "Металіст" (Харків) буде переобраний президент клубу. Як повідомило акціонерне товариство в базі Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, питання про це додатково внесене до порядку денного зборів акціонерів, призначених на 7 лютого.

Нагадаємо, на зборах також планується переобрати голову та членів спотсережної ради та ревізійної комісії акціонерного товариства.

Довідка "SQ". 24 грудня 2012 р. колишній власник клубу, голова ради ТОВ "Девелопмент Констракшн Холдинг" (DCH) Олександр Ярославський заявив про складання повноважень президента клубу. Пізніше стало відомо, що група компаній "Газ України" досягла домовленості з придбання у Ярославського харківського ФК "Металіст". Власником "Газ України" є 27-річний бізнесмен Сергій Курченко.

Ярославський також є головою спостережної ради ПАТ "ФК "Металіст". У травні 2011 р. загальними зборами акціонерів АТ "ФК "Металіст" він був переобраний головою спостережної ради клубу на три наступні роки. Тоді ж були переобрані на новий термін члени спостережної ради: Олексій Ярославський (президент ТОВ "Інвестиційна компанія "XXI століття. Харків"), Артем Александров (директор ТОВ "DCH"), Олександр Чорний (директор ЗАТ "Укрінвест") і Марина Малина (начальник юридичного відділу АТ "ФК "Металіст"). Також обрані на три роки голова ревізійної комісії ПП "Професіонал" і член ревкомісії ПП "ІнтерінформЦентр".