У приватному секторі Харкова, що на так званих червоних лініях у Салтівському районі, встановили контейнери для збирання побутових відходів. Про це повідомили у КП "Комплекс із вивезення побутових відходів".

На підприємстві зазначили, що зараз мешканці приватного сектору складають побутові відходи у пакетах перед своїми будинками, а працівники КВБО двічі на тиждень збирають їх та вивозять. Влітку через це на вулиці – неприємний запах, а бродячі тварини часто розносять сміття.

"Щоб забезпечити чистоту та полегшити роботу комунальникам, на спеціальних бетонних майданчиках, віддалених від приватних будинків, встановили контейнери для збору сміття", - розповіли у КП "Комплекс із вивезення побутових відходів".

Поки що нові контейнери перевірять у тестовому режимі в районі будинків по вул. Академіка Павлова. Якщо харків'яни підтримають нововведення, контейнери встановлюватимуть у зоні приватного сектору та інших районах Харкова.

Як повідомив директор КП "Комплекс з вивезення побутових відходів" Олексій Артикуленко, збір побутових відходів у контейнери, а не в пакети - спосіб більш цивілізований та економний, і підприємство й надалі готове вводити нові форми роботи, максимально зручні для споживачів послуг та робітників КП.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харкові фахівці КП "Комплекс із вивезення побутових відходів" на маршрутах перевіряють, чи не встановлені під контейнерами ворожі "розтяжки".