Війська РФ намагаються відновити наступ у напрямку Барвінкового Ізюмського району. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу від 26 серпня.

Так, на Харківському напрямку окупанти продовжують вести бойові дії з метою утримання зайнятих кордонів. Здійснювали обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії біля Варварівки, Удів, Слатино, Петрівки, Борщової, Великих Проходів, Піщаного, Руських Тишків, Шестаково, Слобожанського, Андріївки та Гусарівки.

Також ворог завдав авіаційних ударів недалеко від Мосьпанового, Первомайського та Байраку. Вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Питомник, Черкаська Лозова та Шестакове.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


На Слов'янському напрямку противник намагається відновити наступ у напрямку населеного пункту Барвінкове. Зафіксовано обстріли поблизу Чепіля, Бражківки, Богородичного та Костянтинівки.

Армія РФ завдала авіаударів біля Бражівки та Залимана. Вела наступальний бій у напрямку Карнаухівки, успіху не мала, відійшла. Також противник вів повітряну розвідку у районі Нової Дмитрівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що населені пункти прифронтової Барвінківської громади щодня зазнають ворожих обстрілів, але попри це до міста повертаються з евакуації люди.