Дворічну Віолетту Мужечук, яка безвісти зникла 23 травня, так і не знайшли. Завтра вранці, 27 травня, організовується новий масштабний пошук.

Усіх, хто може долучитися до пошуку, просять написати в цей чат у телеграм, там формуються екіпажі для виїзду. Якщо у вас немає автомобіля, вам знайдуть водія, який відвезе до місця збору.

Віолетта Мужечук зникла зі свого подвір'я у Скрипаях Чугуївського району 23 травня. Вона гралася зі своїм братом-близнюком, але той повернувся в будинок, а дівчинка - ні. Пошуки тривають третю добу, усі подробиці про них - у нашому матеріалі.

Що потрібно для виїзду на місцевість

  • одяг: зручний, за погодою, що повністю закриває ноги, руки, тіло.
  • взуття щільне, закрите,
  • вода, термос із чаєм/кавою, калорійний перекус
  • обов'язково павербанк
  • ліхтар (за можливості)
  • змінні шкарпетки, одноразові пакети, дощовик (за погодою), необхідні вам особисто ліки, репелент для захисту від кліщів і комарів.

На пошук не допускаються особи, які не досягли 18 років, вагітні жінки та люди, які перебувають у нестабільному психологічному стані.

Важливо! Ця місцевість не була замінована, але бої йшли неподалік. Потрібно уважно дивитися під ноги, при виявленні невідомого предмета в жодному разі не торкатися його.

Хто готовий приєднатися, пишіть у чат, або телефонуйте на гарячу лінію +38-068-777-0-112.

► Точка збору: с. Скрипаї (школа) Чугуївського району.

► Координати: 49.7240297, 36.6045305

► Час збору: 27 травня о 9 годині.

► Координатор на місцевості: 099-495-55-79 - Костянтин, інформаційний координатор: 096-116-33-33 - Олександра.