Сьогодні, о 16.02 у Харкові прогримів вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що влучання було в будівельний гіпермаркет, є інформація про поранених.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, станом на зараз відомо про одного загиблого, щонайменше чотири людини поранені.

Перед цим моніторінгові телеграм-канали повідомляли про активність ворожої авіації та пуски КАБів.

UPD. Станом на 16.50 відомо:

За даними Синєгубова, росіяни вдарили двома КАБами. Площа пожежі після удару по гіпермаркету в Харкові - 15 тисяч квадратних метрів. Двоє людей загинули. Кількість постраждалих збільшилася до 11 осіб.

Терехов повідомляє про велику кількість людей, зниклих без вісти. Також багато поранених.

UPD. Станом на 17.20 відомо:

За словами Синєгубова, кількість постраждалих збільшилася до 24 осіб.

Приблизно 15 працівників будівельного гіпермаркету нині не виходять на зв'язок. Про це повідомив Терехов з посиланням на слова директора торговельного центру, - пише "Суспільне". Також, він зазначив, що в момент удару у гіпермаркеті могли бути приблизно 200 людей. Також, начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко, розповів, що снаряд влучив у приміщення з лакофарбовими виробами, внаслідок чого вогонь зайнявся одразу

UPD. Станом на 17.45 відомо: 

Пожежу у будівельному гіпермаркеті локалізовано.

На дану хвилину четверо людей залишаються зниклими безвісти, - повідомляє Терехов.
РФ завдала удар по будівельному гіпермаркету двома УМПБ Д30-СН з території Бєлгородської області РФ.

UPD. Станом на 21.00 відомо: 

Кількість постраждалих збільшилася до 40. Загиблих - 4.

У поліції повідомили, що влучання снарядів відбулося безпосередньо в приміщення. Наразі поліція отримала доступ до серверів камер відеоспостереження: їх передивляються, щоб встановити, де могли перебувати люди

Поруч із місцем влучання розгорнуто роботу штабу слідчого управління. Там родичі зниклих безвісти можуть надати свої зразки ДНК для ідентифікації тіл, які можливо будуть знайдені у приміщенні гіпермаркету.

Відео "Суспільне"