У тимчасово окупованій Боровій росіяни призначили керівником громади учасника шоу "Україна має талант", який ковтав вогонь та забивав цвяхи у ніс. Про це повідомили у селищній раді.

Так, місцевим гауляйтером окупанти призначили харків'янина із проросійськими поглядами Сергія Агаркова. За даними сайту "Миротворець", Сергій Агарков народився 16.04.1970 року.

Він займався підприємницькою діяльністю, а у 2010 році брав участь у відборі до другого сезону шоу "Україна має талант" - брав на живіт удари сокири, засовував у ніс довгі цвяхи та ковтав факел, що горів. З такою ж програмою він виступав колись на концерті в одному із сіл Борівської громади.

За інформацією "Миротворця", Агарков відкрито висловлював свою антиукраїнську позицію з 2014 року, був керівником організації "Союз народної єдності" та одним із авторів сепаратистського проекту "Дорожня карта Новоросії". 2014 року виїхав до Росії.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше повідомлялося, що Сергія Агаркова окупанти спочатку призначили "заступника мера" у тимчасово окупованій Балаклії.