Колишня співробітниця поліції з окупованого Куп'янська Харківської області пішла на співпрацю з росіянами та здала ворогові своїх колег. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, колишня спеціаліст-криміналіст у Куп'янську добровільно перейшла на бік ворога та почала співпрацювати з представниками країни-агресора.

"На вимогу російських кураторів жінка повідомляла їм інформацію про анкетні дані поліцейських Куп'янського районного відділу поліції, адреси їх проживання, дані про наявність у них зброї. Крім того, підозрювана проводила обшуки за місцем проживання колишніх колег з метою відшукання та вилучення табельної вогнепальної зброї", - розповіли у прокуратурі.

Колишній співробітниці правоохоронного органу повідомлено про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Досудове розслідування продовжується.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше в окупованому Ізюмі співробітники поліції перейшли на бік росіян і вступили до лав так званої "Народної міліції". Крім того, вони вказали військовослужбовцям РФ місцезнаходження Ізюмської окружної прокуратури Харківської області та інших адміністративних будівель Ізюму.