Полячка з позивним Джипсі з початком війни в Україні займалася волонтерством у себе на батьківщині, а сьогодні - служить у лавах ЗСУ. Службу дівчина проходить у лавах lll Інтернаціонального легіону разом із бійцями 92 окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка.

У бригаді розповіли, що у себе на батьківщині полячка працювала в банку. З початком російського вторгнення в Україну активно зайнялася волонтерством у Польщі. Після - приїхала в Україну до друга-поляка і разом із ним протягом шести тижнів вивозила мешканців з окупованих територій, допомагаючи українцям.

Потім Джипсі повернулася до Польщі, але через місяць приїхала до Харкова і вступила до лав III Інтернаціонального легіону. Сьогодні Джипсі - аеророзвідниця. Окрім аеророзвідки, дівчина також займається дистанційним мінуванням певних районів та логістикою.

Джипсі вже має нагороди, зокрема - нагрудний знак "Золотий хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про ситуацію в Україні дівчина каже: "Польща - мій рідний дім, але коли я на власні очі побачила, що відбувається тут, не змогла пасивно спостерігати. Боремося".

92-гу окрему штурмову бригаду ім. кошового отамана Івана Сірка було створено 2000 року на базі 6-ї дивізії Нацгвардії України. Названа на честь Івана Сірка - кошового отамана Запорізької Січі в XVII столітті.

У 2014 році брала участь в АТО на Донбасі. З початком російського вторгнення бійці бригади обороняли Харків. Навесні 2022 року разом з іншими підрозділами визволяли Малу Рогань, Циркуни, Руську Лозову, Старий Салтів та інші населені пункти області. У вересні 2022-го брали участь у визволенні Балаклії та Куп'янська.