Щонайменше 7 вибухів пролунало в Харківській області в ніч на 16 листопада. За даними начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника, РФ завдавала ракетних ударів із Бєлгородської області.

За даними голови ХОВА Олега Синєгубова, прильоти були в Чугуївському районі, попередньо РФ вдарила ракетами С-300. У місті пошкоджено будівлі навчального закладу та приватний житловий будинок. Попередньо, без постраждалих.

Як розповів "Суспільному" начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, екстрені служби розшукують місця влучань. Місцеві жителі чули щонайменше сім вибухів. Інформації про постраждалих серед цивільних поки що немає.

Сергій Мельник нагадав про заборону знімати місця прильотів.

"Навіть якщо ви їх не публікуєте, а просто пересилаєте друзям або зберігаєте в галереї, ці дані можуть потрапити до ворогів", - зазначив начальник Харківського військового гарнізону.

Упродовж доби під ударами росіян перебували Козача Лопань і Ветеринарне Харківського району, Стариця і Бударки Чугуївського району, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне, Піщане Куп'янського району та інші населені пункти.

У смт. Дворічна Куп'янського району поранено чоловіка 74 років, у с. Кругляківка Куп'янського району пошкоджено житловий будинок, сталася пожежа.