Мала зала Харківського національного театру опери та балету ім. Лисенка, відома в місті як Театрально-концертний центр, зупиняє роботу. Про це повідомили в адміністрації центру.

Причина закриття - облуправління ДержНС не дало згоди на проведення заходів у цьому залі. Тепер роботу Театрально-концертного центру зупинено на виконання припису рятувальників.

Згідно з анонсами, сьогодні, 15 серпня, у ТКЦ мала відбутися вистава "Приємна несподіванка". На четвер, 17 серпня, був запланований концерт "Легенди світового джазу", на суботу, 19 серпня - два покази вистави "Пригоди італійців в Італії".

Загалом до кінця серпня в Театрально-концертному центрі мало відбутися дев'ять заходів.

Харків'ян, які купили квитки на анонсовані заходи і хочуть їх повернути, просять звертатися до сервісів, де вони були придбані.

Малу залу ХНАТОБу було включено до списку приміщень, у яких Рада оборони дозволила проводити масові заходи. Крім ТКЦ, до переліку увійшли "ЄрміловЦентр", станції метрополітену і підземні паркінги. Заборона на проведення заходів просто неба, де кількість учасників понад 50 осіб, усе ще залишається чинною.