У першій половині березня РФ била по Харкову раз на кілька днів. По області - щодня, зокрема - по Куп'янському району та Вовчанську. Про це в ефірі "Суспільне. Студія" розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

За його даними, особливістю обстрілів Харківської області є те, що росіяни використовують багато ракет С-300. Вони недорогі, а їхня дальність - близько 50-70 км - дає змогу вести обстріли з території Бєлгородської області РФ. 

Також росіяни часто використовують "Шахеди".

► У ніч на 2 березня російські війська вдарили по Харкову безпілотниками. У прокуратурі повідомили, що пошкоджено 4 будинки, 17 автомобілів і 5 гаражів. Постраждали три жінки 76, 66 і 44 років. 

► У ніч на 11 березня РФ вдарила по Харкову "Шахедами". Постраждали будинки в Слобідському районі, а також готель. Два прильоти були біля терміналу аеропорту.

► 12 березня РФ вдарила ракетами С-300 по території аеродрому в Коротичі. Росіяни били по порожніх ангарах. Одна ракета влучила в будівлю, дві - в землю.

► 14 березня близько 4 години ранку російські війська завдали удару "Шахедом". Безпілотник упав у дворі харків'янина, на щастя, ніхто не постраждав.