Російські військовослужбовці ведуть хаотичні обстріли Харківської області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Минулої доби ворог хаотично обстрілював мирне населення Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області. Зруйновано приватні будинки, господарські будівлі, автомобілі. В Ізюмському районі обстрілами росіян пошкоджено критичну інфраструктуру, горів дах розподільчого пункту електромереж однієї з лікувальних установ", - розповів Олег Синегубов.

За його словами, за добу 13 липня армія РФ також завдала ракетних ударів по Немишлянському та Основ'янському районам Харкова. Внаслідок обстрілу, зокрема, пошкоджено депо метрополітену. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Губернатор зазначив, що протягом доби від російської агресії постраждали і госпіталізовані двоє мирних жителів Чугуївського району.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


"На лінії зіткнення минулої доби тривали активні бойові дії. У районі Ізюма російські окупанти вели вогонь поблизу Барвінкового, Дібрівного, Курульки, Подолівки та Чепіля. Ворог намагався йти у наступ у напрямку Курульки, але вкотре зазнав невдачі і зазнав втрат", - повідомив Олег Синегубов.