Після масованих російських ударів у деяких районах Харківської області не працюють телебачення і радіо. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні вночі армія РФ завдала масований удар безпілотниками по телевізійній інфраструктурі в області, росіяни атакували 5 населених пунктів. Було щонайменше 9 "Шахедів", деякі з них збила система ППО.

За словами Синєгубова, станом на зараз є перебої із ТБ та радіосигналом у кількох районах. Частину обʼєктів вже відновили. Усі служби звʼязку працюють над відновленням та намагаються поновити роботу у найшвидші терміни.

Голова ХОВА закликав населення області довіряти лише офіційним джерелам інформації та не виключив, що окупанти будуть завдавати повторні удари.

Щоб витіснити "русский мир" з інформаційного простору України та зменшити вплив роспропаганди, у Харківській області заблокують трансляції ворожих теле- та радіоканалів. Кабмін 5 березня виділив 152 мільйони гривень з резервного фонду державного бюджету на побудову системи блокування цих каналів, в тому числі - в Харківській області.