Поліцейські відвідали неблагополучні сім'ї в Харківській області. Під особливий контроль потрапила сім'я, в якій росте 3-річний хлопчик, а мати та бабуся дитини зловживають спиртними напоями. Дитина блукає вулицями без нагляду дорослих.

Стосовно матері склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з нею роз'яснювальну бесіду. Жінці загрожує штраф від 850 до 1700 грн.

Поліцейські відвідали дві сім'ї, де живуть неповнолітні, які вчинили бійку. У бійці брали участь діти 12 і 13 років із селища Малинівка. Щодо матерів підлітків склали протоколи за неналежне виконання обов'язків з виховання дітей.

Поліцейські завітали до сім'ї, у якій мешкає 17-річний хлопець. Після сварки з бабусею він пішов з дому і два тижні жив у приятеля. З хлопцем і бабусею провели профілактичну бесіду.

Поліцейські пропонують усім, кому відомі сім'ї, у яких батьки п'ють, залишають дітей без нагляду, піддають їх жорстокому поводженню тощо, дзвонити за телефоном 102.